Ångest att sommaren är över

Jag är knappast den enda som får en liten depression när sommaren tar slut och det är dags att börja jobba efter semestern. Det känns som att hela hösten och vintern är i antågande, och man vet ju hur långa de månaderna brukar kännas. I år när jag kände av de första känningarna av ångest för att det går mot höst bestämde jag mig för att göra något åt det. Tidigare år har jag mest tänkt att det kommer gå över, men varför gå och må dåligt längre än man behöver? Så, nu har jag hittat en bra psykolog som jag skall gå till en gång i veckan. Det känns verkligen som att det kommer hjälpa mig att istället för att se det dåliga försöka se det som är positivt och bra istället. Tänk vad mycket ens tankar ställer till det för en.

Ännu är det lite sommar kvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *