Ekonomi, ekonomi också lite framtidstro

Jag är verkligen inte en positiv människa som ni vet. En ganska introvert person som älskar cosplay och rollspel. Fast någonting säger mig att 2017 kommer att bli mitt år. Året har börjat ganska hyfsat åtmnstone. Idag blev jag skuldfri. Jag fick lite ont om pengar förra året och behövde låna 10000 som jag betalt tillbaka idag då lönen damp ner. Finns det pengar över innebär det ochså att det är möjligt att göra roliga saker. Skulle gärna resa till Irland som jag var till för några år sedan. Min livs bästa resa. Någon form av resa ska det allt bli i år.

Denna helg har börjat lungt. Igår kollade jag på film. En film som heter ”The accountant” och som var riktigt bra. Hade inga förväntningar alls på filmen men den får en fyra av mig. Ben Affleck spelar en kille med autism som är en hejare på siffror och ekonomi. Fast det är inte det enda han är bra på. Ett filmtips till alla som är sugen på att se en bra film.
affleck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *