En andra dejt!

Jag är ganska blyg när det gäller att dejta. Tycker att det är svårt med tjejer och får alltid lite lättare panik när jag ska lära känna någon ny. Påskmåndagen var jag på dejt med en trevlig tjej som arbetar som socionom. För en gångs skull måste jag ha gjort ett gott intryck för hon ville ses igen. Så imorgon när det är sista april ska vi gå och titta på majbrasa tillsammans. Hon ska bjuda på middag också.

Det är alltid så svårt med nya bekantskaper och allt är ju ett spel. Jag är så trött på att inget ska vara lätt. Det värsta man kan göra här i Stockholm är att vara för på. Minst tre dagar efter dejten måste man vänta innan man kan ringa. Jag blir galen på sånt egentligen. Om jag vill ringa så borde jag kunna göra det utan att bli stämplad som en psykfall.

Istället för att ringa sitter jag hemma som en stalker istället och googlar hennes namn, kollar på alla bilder på Facebook, kollar upp vilken lön socionom tjänar, kollar gatuadressen på google map och spanar in huset. Det om något är ju knasigt!

Förresten om jag skriver att vi är ihop påminn mig om att jag ska deleta detta inlägg så hon inte tror att jag är en galen stalker 😀
kärlek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *