Favorit i repris, jag drog till Irland

Det har varit en händelserik sommar och jag har varit på vift mer än jag har varit hemma. I våras hörde en gammal klasskompis av sig och frågade om jag ville komma och besöka honom i Dublin, där han har bott i flera år. Jag, som tidigare har besökt södra Irland, blev överlycklig då jag alltid önskat att få uppleva huvudstaden och dess omgivningar. Som ni vet är jag mycket intresserad av äldre tidsepoker och på Irland kan jag verkligen få mitt lystmäte stillat. Där finns mängder av gamla slott och ruiner att besöka. De flesta slott är välbevarade och en del har omvandlats till lokala hotell. Min ekonomi har varit knaper så jag fick tips att ta ett snabblån för att kunna köpa en flygbiljett. ”ansök om lån, så fixar jag resten” sa min kompis och det gjorde han verkligen med råge. Vi hann med flera sevärdheter och jag fick även möjlighet att dricka en pint Guinness, vilket är ett måste i Dublin.

Gamla ruiner på Irland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *