När börjar Game of Thrones

Ni har väl inte missat att HBO annonserade ut och släppte en lite glimt av när Game of Thrones börjar igen.

16 juli är datumet vi alla fantasy-fantaster väntar ivrigt på. Ganska dåligt datum om ni frågar mig eftersom det ligger mitt i sommaren. Nätet är fullt av spoilers så är jag borta en vecka och missar ett avsnitt så måste jag ta ett avbrott från internet också annars får jag ofrivilligt reda på vad som händer. På sommaren är ju chansen ganska stor att man inte är hemma på kvällarna. Åtminstone om man är svensk och bor i mörker 11 månader om året.

HBO gjorde reklam för sin egen kanal och kanske avslöjade de omedvetet vad som kommer att hända. Flera av skådespelarna dök upp. Bland annat såg vi Arya med kläder som är karaktäristiska för Winterfell. Så hon återförenas förmodligen med Sansa och Jon.
1ar
Fast det största avslöjandet är att Hodor dör upp i reklamen. Arya var ganska nära Winterfell när hon dödade Walder Frey men att Hodor kommer tillbaka är däremot spännande.
hodoe

Nej nu ska jag sluta, har en dejt med en supersöt socionomkonsult som jag träffade på en lajv-tillställning på skärtorsdagen. Vi är båda intresserade av att lajva med medeltiden som tema så vad kan gå fel?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *