Skoj rollspel i helgen

Var på mitt livs bästa rollspel förra helgen. Min grupp har verkligen hittat världens bästa miljö att lajva i. Titta bara på den bilden! Kan du tänka dig en bättre plats för en medeltidsnörd än en riktig gammal borg? Tjejen jag har träffat var med också och jag tror att jag gjorde ett riktigt bra intryck. Vissa platser kan skapa romans själva, oavsett hur tafatt killen är som försöker visa sig tuff. Jag har massor av bilder som den här och skickade dom till en kompis så han kan hjälpa mig att skriva ut dom. Han hade inget bläck sa han så jag sa åt honom att: ”köp toner till din skrivare bara. Säg till mig vad du betalar och du får pengarna av mig.” Jag känner verkligen att detta är minnen jag vill på papper så fort som möjligt. Jag vill nämligen göra ett litet kollage att ge till tjejen på nästa dejt.

Fantastisk borg att lajva i

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *