Stressa av hos en psykolog

stress
Jag har lidit mycket av ångest och fått hjälp av en psykolog här i Stockholm. Det är stress som utlöser det hela för mig. Stressen tar ett allt hårdare tag i samhället och ett stort antal människor sjukskrivs varje år på grund av olika stressrelaterade problem.

Jag har haft ångest sedan jag var barn och i DN publicerades nyligen en artikel som jag tyckte var intressant. Den kopplar samman bland annat adhd med stress. Adhd sitter i hjärnan precis som stress så det är ganska logiskt att de hör samman.

Som barn hade jag svårt att sitta stilla men ahdh var på min tid okänt och folk tyckte nog att jag var ett problembarn. Diagnoser var inte så vanliga på min tid. Jag har ändå haft tur och hittat den bästa pyskolog Stockholm har, kan även vara världens bästa! Det är skönt att kunna få proffshjälp när jag börjar att känna av problemen. Ett vanligt problem med just stress är att folk låter det fortgå en längre tid och därför brakar in i den berömda väggen. Jag har vänner som fått skriva listor så att de inte glömmer att borsta tänderna. Så ta varningstecknen på allvar och sök hjälp i god tid. Stress är inte att leka med och vägen tillbaka är lång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *